Hur att designa din egen dryck Cooler

Hur att designa din egen dryck Cooler

Dryck kylare finns i enkel- och flerstora innehavare. Tyget som används för att skapa en dryck kylare är vattenbeständig och har en isolerad beklädnad. När du gör din egen dryck svalare, bör en dragkedja användas för att stänga kylarens topp. Även krok och ögla fästen kan användas i stället, gör detta material inte hålla upp till allmänt bruk samt en dragkedja. De flesta ensamstående dryck kylare passar tätt runt drycken behållaren, medan dryck kylare som håller flera behållare tillåter generellt för en liten utrymmet runt sina kanter för tillsättning av is.

Instruktioner


•  Ordna tillsammans den önskade mängden av dryckesbehållare som kommer att införas i drycken svalare. Placera behållarna i den önskade, såsom en cirkel, rektangel eller kvadrat. Mät höjden, bredden och längden på varje sida av grupperingen; Dessa kommer att fungera som panelmåtten för kylaren. Skriv ner måtten.

•  Lägg 2 inches till varje dimension för att möjliggöra för sömmar, stängning metod placering och ett område för is att vara anordnad längs sidan av behållaren.

•  Identifiera den mängd material som behövs för insidan, utanför och vadd av kylaren. Lägg till sidan, undre och övre mätningar panel tillsammans. Den övre panelens mätningarna kommer att vara samma som den nedersta panelens. Samma mängd material finns behov för alla tre skikten.

•  Lägg extra yardage till mängden utanför material som behövs för att göra det möjligt för dig att skapa handtag.

•  Välj en metod för tillslutning av behållaren. Bestäm om en dragkedja, krok och öglefästorgan, eller en flik kommer att användas för att stänga den övre av drycken kylaren.

Tips och varningar


  • En drink kylare som håller flera behållare är antingen sys ihop med knapphål tråd eller fiskelina.