Disneyland, Florida Villas

May 6

Walt Disney World Resort är hem för tre uppsättningar villor som kommer att sätta dig i mitten av åtgärden och inom gångavstånd till de olika Disney parkerna. Disneys Boardwalk Villas, Beach Club Villas och Villas at Disney Wilderness Lodge ligger alla nära centrum av orten, med Magic Kingdom temapark i norr, Epcot i öster och Disneys Animal Kingdom Park i väster. Du kommer också att vara bara några kvarter från vattenparker, shopping och middag på Downtown Disney area.

Disneys Boardwalk Villas


Disneys Boardwalk Villas, ligger på södra stranden av Crescent Lake, är inom synhåll av karnevalsstämningen längs strandpromenaden. Boende alternativ inkluderar studio enheter, samt en-, två- och tre sovrum villor med spa-badkar och satellit-TV med DVD-spelare. Villorna har kök med mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare och matbord. Vissa rum har egen balkong, och tillgång till Internet finns tillgänglig mot en extra kostnad. Äta i närområdet inkluderar fyra restauranger, ett bageri och en pizza fönster. Leta efter rimliga priser i januari och i stora delar av augusti och september på disneyworld.com.

Disneys Beach Club Villas


Disneys Beach Club Villas är belägna i anslutning till Epcot, bakom Disneys Beach Club Resort längs 25 hektar stora Crescent Lake. Villorna har studio, en-och två sovrum enheter med satellit-TV och DVD-spelare, kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin och privata balkonger med utsikt över en sjö. Internet finns mot en extra avgift, och badrummen har stora spa-bad. Gästerna har tillgång till tre på matställen, inklusive en steakhouse, ett café och en familj stil bufférestaurang. Du hittar rabatterade rumspriser under stora delar av januari och under utvalda vardagar varje år; kontrollera webbplatsen efter tillgängliga rabatter.

The Villas at Disney Wilderness Lodge


The Villas at Disney Wilderness Lodge ligger i en fem våningar tornet bredvid huvudentrén till lodgen, strax norr om Epcot i utkanten av Disneys Magic Kingdom Park. Studio, en-och två sovrum villor finns med en mängd bekvämligheter, inklusive spa-bad, tvättstuga, privata balkonger och fullt utrustade kök. Tillgång till Internet är tillgänglig för en extra avgift, och några av villa rum har utsikt över den lodge två pooler. På plats restauranger inkluderar familj-stil grill och fin-matställen. Disney World har vissa veckodagar varje år blockerade av för värde prissättning; kontrollera webbplatsen på disneyworld.com för ränta rabatter.


© 2018 logicalebiz.com | Contact us: webmaster# logicalebiz.com