Tidsdelning i Australien

Tidsdelning i Australien

En resa till Australien, den sjätte största landet i världen, kan innehålla allt från att spendera tid på sina 10.000 stränder att naturliv i de torra landområden i Outback. Som du köper en timeshare i Australien, överväga vilka aktiviteter och platser intresserar dig och var du vill tillbringa din årliga semester. Populära regioner för timeshare ägare är: Queensland, längs Guldkusten, med sina vackra vatten; Stora Barriärrevet i nordöstra Australien; och Coral Coast och färgstarka Outback i västra Australien.

Don Pancho Beach Resort


Don Pancho Beach Resort är ett strandnära resort på Kellys Beach i östra regionen av Australien i Bundaberg. Alla villa enheter erbjuder ett kök, luftkonditionering, mikrovågsugn och telefon, och vissa enheter har en tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin och spa. På orten grunder finns tennisbanor, ett spelrum, gym, en pool med bubbelpool och tvättmöjligheter. Semesterfirare njuter av vattnet i Kellys Beach skulle kunna upptäcka knölvalar från augusti till oktober. Giant sköldpaddor bebor området mellan slutet av november och slutet av januari.

Don Pancho Beach Resort

62 Miller Street

Kellys Beach

Bargara, QLD 4670

Australien

07-4130-1000

classicholidayclub.com.au

Oaks Plaza Pier


Den Oaks Plaza Pier Hotel är ett strandnära hotell som ligger i den södra regionen av Australien i Adelaide. Enheterna har ett fullt utrustat kök, telefon, luftkonditionering, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare, mikrovågsugn och mattor. På hotellet skäl, kommer semester ägarna att hitta ett gym, spelrum, bastu, spa, pool, levande underhållning och restaurang. Seashore aktiviteter inkluderar surfing, dykning, snorkling och segling. Efter en dag på vattnet, kan semesterfirare ta en kort bilresa ner Jetty Road, där de kan njuta av nattliv, restauranger och shopping.

Oaks Plaza Pier

16 Holdfast Sträcka

Glenelg, SA 5045

Australien

8-8350-6688

theoaksgroup.com.au

Busselton Beach Resort


Den Busselton Beach Resort ligger i den västra delen av Australien längs Geographe Bay. Enheterna har ett fullt utrustat kök, telefon, mikrovågsugn och mattor. Timeshare ägare kan njuta sju tunnland på stranden med tennisbanor, minigolf, spelrum, gym, spa och bastu, pool, tvättmöjligheter, squashbana och cyklar. Viken erbjuder surfing, snorkling, dykning, fiske och båtliv. Bekvämligheter i området inkluderar shopping, restauranger och golf.

Busselton Beach Resort

Hörnet av Guerin Street och Marine Terrace

Busselton, WA 6280

Australien

8-975-2344

busseltonbeach.com.au