Vad är BBQ revben gjord av?

Vad är BBQ revben gjord av?

Barbeque, grill, "Que eller BBQ, oavsett hur du stavar det, vad du menar är öm till tanden, rökig smaksatt kött som är falla av ben. Revben är ett mindre anbud styckningsdel som kräver långsam tillagning. Det är väl värt att vänta på; Revbenen är gjorda av fläsk eller nötkött, marinader och såser.

Fläsk eller nötkött


BBQ revben är gjorda av gris- och nötkött. Fläsk revben är, för det mesta, mörare än nötkött revben. Det finns också mer kött till ben än nötkött revben. Om du har ont om tid och inte har timmar att möra nötkött revbenen genom långsam matlagning, förvälla revbenen i en minimal mängd vatten i 60 minuter. Du kommer att förlora lite smak men få lite tid.

Kort eller lång


Baby tillbaka revben innebär ett rack revben från en gris som har kommersiell vikt snarare än en fullvuxen sugga. Bröstkorgen innehåller 15-16 revben. Men ibland en eller två revben kvar på axeln, och en ribba eller två kan skadas och avlägsnas. En fläsk revben rack innehåller minst 10 revben. Nötkött revben är större och bonier som kan förväntas när du jämför storleken på boskap till grisar. Hyllan skärs i sektioner av 5:55 revben för enklare grillning. Hela rack av nötkött är sällan kommersiellt säljs. Korta revben är bitar av revbenen skuren i delar som är 4 inches till 8 inches i längd. De är spänner över bröstkorgen i stället för längs den.

Marinader och Rubs


Revben nytta som dränkts i en marinad eller som mass med en torr rub. Du kan göra båda, men gör alltid våt innan torrt. Marinad köttet i en lösning av en del äppeljuice att en del äppelcidervinäger. Lägg in dina favorit örter, en hackad lök och några vitlöksklyftor. Sänk revbenen och sätta i kylskåp i upp till 24 timmar. Ta bort och klappa torrt, sedan tillämpa gnida, skjuta in det i köttet. Låt revbenen komma till rumstemperatur innan grillning. Grill på svag värme. Lång och långsam väg anbud och saftiga revben. Gnuggar är gjorda av paprika, peppar, socker, torkade örter, torkad lök, torkad vitlök och andra kryddor.

Såser


Tvist vimlar om huruvida revbenen - inte kock - bör sauced eller inte. Sauce förespråkarna säger att tråckla revbenen med sås var 30 minuter eller så, får smak av såsen djupt in i köttet, håller köttet fuktig och anbud. Torra ribb fanatiker säger att såsen täcker bara upp de rika, rökt smak av grillade revben. Om revbenen kokas ordentligt de ska stanna fuktig och anbud på egen hand. Såser är gjorda av tomatjuice, vinäger, sylt och gelé, farinsocker, melass, lök, fruktjuicer, vitlök, soja, senap och varm paprika.