Hur man gör en Slip och Slide Av Tarps

Hur man gör en Slip och Slide Av Tarps

Medan färdigköpta slip-och-slides kan vara kul, de är ofta ännu mer spännande när du gör en själv ur presenningar. Detta ger dig möjlighet att öka storleken på slip-och-slide och kan spara en anständig summa pengar om du har alla leveranser till hands. Det kan också vara ett roligt projekt för familj eller vänner och kan göra bakgård samvaro så mycket mer spännande.

Instruktioner


•  Planera storleken och längden på din slip-och-skjut genom att lägga ut pool nudlar, hålla ca 1 fot till 1 1/2 meter mellan varje nudel. Du kan använda nudlar i alla storlekar, även för en längre slide, 5-fot nudlar tenderar att fungera bäst. Se till att ta hänsyn till extra tarp i vardera änden; början för utsättning ner det och vid slutet för att skapa ett stopp.

•  Lägg ut tarp och sträcka ut den platt. Vik in slut 6 inches till 1 fot, vika den över tre eller fyra gånger. Detta kommer att ge tarp tillräcklig stabilitet för dig att satsa det, och hindra den från att riva när de används.

•  Placera nudlar ned endera sidan av presenning och vid en ände, och hålla fast kardborreband på presenning på vardera sidan av de nudlar, hålla linjen så rak som möjligt.

Använd en nivå ner längden på tarp för att få din slip-och-skjut perfekt. Vik presenning över nudlarna, säkra en bit av kardborrband till den andra. Detta ger en barriär för att minska risken för att någon går ut i slutet av tarp.

•  Vänd bilden över när du har svept båda sidor och ena änden runt nudlarna. Insats ena änden av tarp med tunga insatser; pund dem i marken med en hammare eller klubba. Lämnar stakes sticker upp kraftigt öka risken för skador. När man gör detta är det viktigt att se till att du har en bra mängd tarp vikas ihop och Compact upp vid utsättning för att förhindra bristningar.

Dra skjut spänd och stavs ned den andra änden av sliden på samma sätt för att säkra den, och se till att insatserna går igenom massor av material för att förhindra rippning.

•  Kör sprinkler slang ner vardera änden av bilden, hugg det så nära nudlarna som möjligt. Om du inte har sprinkler slang, kan du ställa in andra typer av sprinkler på en eller båda sidorna av bilden. Vid användning av denna metod är det viktigt att stänga av vattnet på och se till att alla sliden förblir våt under användning. En torr fläck på tarp kan begränsa halka.