Små hotell i Ogunquit, Maine

February 5

Ogunquit, Maine, är en kuststad som ligger i den sydöstra spetsen av staten. Grundades 1641, har staden en stor historia som en handelshamn, fiske och skeppsbygge fristad. Idag är den oceanside staden en semesterort, med golfbanor, ett shoppingdistrikt och färsk fångad fisk och skaldjur. Små hotell är kapabla att skapa en känsla av intimitet och komfort som storskaliga hotell kanske saknar. Det finns anläggningar i Ogunquit som ger ett småskaligt hotell inställningen för denna berömda semesterorten.

The Grand Hotel


The Grand Hotel Ogunquit är en typ hotell bed-and-breakfast ligger bara några kvarter från stadens största hamn. Alla rum är utrustade med en DVD / VCR-spelare, kabel-tv, trådlöst Internet, en bar kök och vardagsrum med en utdragbar soffa. Hotellet gör har en inomhuspool, bubbelpool, tillgång till ett närliggande gym, kostnadsfri frukostbuffé och en 24-timmars snackbar. The Grand Hotel ligger mindre än 500 meter bort från Perkin s Cove, Oarweed Cove och Ogunquit Museum of American Art, med historiska artefakter från lokala indianstammar.

Juniper Hill Inn


The Juniper Hill Inn är en tre Diamond AAA egendom och ligger på 5 hektar privat seaside mark. Med färre än 40 rum, erbjuder den småskaliga resort en pool, gratis frukost, ett pass till närliggande golfbanor och gratis trådlöst Internet. The Juniper Hill Inn ligger inom gångavstånd till Ogunquit Beach och den historiska centrum sektionen och de många butiker som kantar gatan. Alla rum har en sittgrupp, pentry, skrivbord, kabel-TV och en DVD / VCR-spelare.

Pink Blossoms Resorts


The Pink Blossoms Resort i Ogunquit är ett lyxigt hotell som ligger utanför av hamnen. Alla rum har lyxiga logi som en granit pentry, balkong / veranda, en sittgrupp, trådlöst internet och ett skrivbord. Alla rum har även en väggmonterad platt-tv med en DVD och video spelare. Hotellet ligger inom gångavstånd från hamnen och butikerna i centrum. Den lilla orten finns en pool, soldäck, gym och en tennisbana. Den berömda Ogunquit Playhouse är i anslutning till den rosa Blossoms Resort.


© 2018 logicalebiz.com | Contact us: webmaster# logicalebiz.com