Hur man kan eliminera Drog och Skjutet Puttar

October 25

Drog och knuffade puttar är bane av golfare allt. Om du någonsin har noggrant uppradade en putt, bara för att titta på det snurra bort från hålet, då du har upplevt en av dessa klassiska sätta fel. Fastställande konsekventa drog och drivit puttar är en utmaning, men så länge du är villig att ändra din teknik, kommer du att se förbättringar.

Instruktioner


•  Linje dina ögon upp direkt över bollen vid adressen. Du kommer att skapa mer vandrande puttar om du rada upp dem till vänster eller höger om bollens centrum.

•  Ändra ditt grepp. Massor av spelare på PGA Tour bytt till en Saw Grip att bekämpa sina dras puttar. Det är ett effektivt sätt att hålla dina händer och armar framåt rakt igenom bollen.

•  Prova några puttar med ögonen stängda. När praktiseras upprepade gånger, kommer detta borr öka din känsla för putterhuvudet och bollen. Det bör också göra dig mer medveten om eventuella trycka och dra du gör under slaget, vilket gör det lättare för dig att eliminera den.

•  Placera en boll på en gammal CD som du inte har något emot att repa. Den blanka sidan ska vara upprätt. Adress bollen och titta på återspegling av dina ögon på CD. Om de är inne i bollen, lutar sig framåt lite. Om de är utanför bollen, luta sig tillbaka tills de är över sitt centrum.

•  Hitta en putting hållning som är bekväm för dig och som låter dig linje dina ögon upp över bollen. Om du är antingen för långt bort från eller för nära bollen, du har en tendens att kompensera under din stroke, vilket leder till drog och knuffade puttar.


© 2018 logicalebiz.com | Contact us: webmaster# logicalebiz.com