Motels & hotell i Ogunquit, Maine

Ligger rätt längs stranden av Nordatlanten, är staden Ogunquit ett paradis för vattenaktiviteter, golf och sightseeing. Staden är lastat med fyrar, fot vägar och naturreservat som ger personer med gott sätt att utforska den naturliga skönheten i Maine kust. Ogunquit erbjuder en rad levande boende, däribland flera motell och exklusiva resorts. Alla är en kort promenad eller vagn rida från miles av vita sandstränder.

Sea View Motel


Sea View Motel erbjuder flera rooming alternativ förutom en vacker atmosfär. Motellet ligger i hjärtat av Ogunquit, omgiven av naturliga underverk som Wells National Estuarine Reserve vid Laudholm gård och Rachel Carson Wildlife Preserve. Det är också i nära anslutning till Seashore Trolley Museum. Motellet har fem olika typer av bostäder på sin egendom: Motellet, stugan, fyra sovrum hus, jacuzzi svit och det vita mössor bygg. Rum i varje byggnad inkluderar en unik uppsättning av bekvämligheter, som gästerna kan se på motellets webbplats.

Sea View Motel
417 Main Street
Ogunquit, ME 03907
866-646-7064
seaviewmotel.com

Meadowmere Resort


En nära promenad från stranden, ger Meadowmere Resort ett spännande året runt tillflyktsort för semesterfirare. Förutom natursköna omgivningar, erbjuder hotellet en utomhuspool, inomhuspool, stadion-stil TV-rum och ett prisbelönt spa och hälsoklubb, som har 6.200 kvadratmeter kardiovaskulära och styrketräningsmaskiner. Gästerna kan också dra nytta av hälso klubbens personliga tränare, garvmaskiner och anläggningens jacuzzi och bubbelpool upplevelse. Det finns fyra typer av rooming alternativ där gästerna kan välja: familj sviter, lyxiga sviter, resort rum och smekmånad sviter. Alla rum är inredda med typiska bekvämligheter, medan de dyrare sviterna har lyxiga bekvämligheter som privata jacuzzis och eldstäder.

The Meadowmere Resort
74 S. Main Street
Ogunquit, ME 03907
207-646-9661
meadowmere.com

The Grand Hotel


En kort promenad från stranden, är Grand Hotel bekvämt beläget, rimligt prissatta och full av möjligheter. Alla gäster har rätt till hälsoklubb och golfbana privilegier, inomhuspool, bubbelpool och sovrum sviter som inkluderar kostnadsfri höghastighets trådlöst Internet, kylskåp, kabel-TV och DVD-spelare. Förutom närliggande stränder, är hotellet en kort promenad eller vagn rida bort från ett utbud av restauranger, shoppingområden och aktiviteter som marginellt, en milslång stig stoppade längs statens kust.

The Grand Hotel
276 Shore Road
Ogunquit, ME 03907
207-646-1231
thegrandhotel.com