Hotell som erbjuder Statliga priser i Denver, Colorado

Hotell som erbjuder Statliga priser i Denver, Colorado

Den General Services Administration (GSA) ange ett högsta nattlig logi återbetalning av $ 158 för Denver, Colorado, område under 2010. GSA recensioner dessa procentsatser som årligen för större städer över hela USA och andra delar av världen. Byrån baserar räntorna på genomsnittliga nattliga hotellkostnader i varje område. Flera hotell i Denver området erbjuder statsresenärer dessa priser. Boka ditt rum så tidigt som möjligt. De flesta hotell reserverar endast ett visst antal rum till rabatterade statsräntor.

Residence Inn Downtown Denver


Residence Inn Downtown Denver är nära Internal Revenue Service, US Mint, och försvarsdepartementet för att nämna några viktiga destinationer för statliga resenärer. Hotellet erbjuder förlängd vistelse boende samt korttidsboende på statsräntor. Rummen erbjuda resenärer två drottning storlek sängar eller en enda kung säng, trådlöst internet, platt-tv och kaffebryggare på rummet. Gästerna kan njuta av inomhuspool och bubbelpool eller träna i gymmet, och sedan koppla av med utsikt över Klippiga bergen.

Residence Inn Downtown Denver

2777 Zuni St.

Denver, CO 80211

303-458-5318

\ Residenceinndenverdowntown.com

Sheraton Denver West


Statliga resenärer på Sheraton Denver West kan njuta av gratis transfer till många närliggande sevärdheter, såsom Colorado Mills köpcenter. Hotellets bekvämligheter, inklusive bastu, spa, inomhus bubbelpool, gym och uppvärmd pool kommer att göra din vistelse mer som en semester i stället för affärsresor. För affärsbehov, det finns trådlöst internet tillgängligt i alla rum och gratis datorer i lobbyn. Hotellet har en frisersalong på plats och skönhetssalong, presentbutik, Starbucks kaffe kiosk och ATM för gästernas bekvämlighet.

Sheraton Denver West

360 Union Blvd.

Lakewood, CO 80228

303-987-2000

starwoodhotels.com

Embassy Suites Denver Southeast


Statliga Resenärer som bor på Embassy Suites Denver Southeast kan njuta av ett bekvämt läge nära universitetet i Denver, Cherry Creek State Park och Buckley Air Force Base. På hotellet finns tillagad på beställning frukost, en restaurang och gratis dryck området. Alla rum har trådlöst internet, separat vardagsrum och sovrum, mikrovågsugn och kylskåp, platt-tv och plysch rum inredning. Nightly manager mottagningar i lobbyn erbjuder snacks och drycker för gäster utan kostnad. Du kan också äta i ditt rum med mat lagad av hotellets restaurang. Varva ner i gymmet och poolen efter en dag av arbete och resor, eller njuta sportevenemang på projektions tv i lobbyn.

Embassy Suites Denver - Southeast

7525 East Hampden Ave.

Denver, CO 80231

303-696-6644

embasssysuites1.hilton.com