Beach Clubs i Hamptons, New York

Beach Clubs i Hamptons, New York

Hamptons ligger i staten New York. De består av Southampton och Easthampton, men även andra grupper som Montauk, Sag Harbor, Shinnecock Hills och Amagansett, bara för att nämna några. Den sammanlagda ytan utgör en populär semester flyktbilen destination, särskilt för människor som bor i New York City. Golf, segling och sociala livet spelar stora roller i lekar av lokalbefolkningen. Beach Clubs spelar en viktig roll i Hamptons, och några av de mest populära är listade här.

Maidstone Club


The Maidstone Club of East Hampton fastställdes först 1891. Det ligger i East Hampton, New York, och erbjuder golf, tennis och en orörd, privat strand. Medlemskapet är privat.

The Maidstone Club
Old Beach Lane
East Hampton, NY 11937
631-324-5530
maidstoneclub.org

Westhampton Bath och Tennis


Den Westhampton Bath and Tennis Club ligger i Westhmapton, New York. Det är en kallat anläggning med en privat marina, bröllop och storkök. Förutom tennisbanor, det finns ett gym, spa och salong, privat strand och tre restauranger.

Westhampton Bath And Tennis
231 Dune Road
Westhampton Beach, NY 11978
631-288-2500
bathandtennis.com

Montauk Yacht Club


Den Montauk Yacht Club ligger i Montauk, New York, som är en del av staden East Hampton. Klubben har en privat strand, fullständigt spa, uppvärmd inomhuspool, fyra upplysta tennisbanor och en fullständig gym.

Montauk Yacht Club
PO Box 5048
32 Star Island Road
Montauk, NY 11954
631-668-3100
montaukyachtclub.com