Houston Wine Clubs

Den Houston storstadsområde har ett antal klubbar för vinälskare, både självständigt köra och drivs av vin butiker. Vin klubbar i Houston inkluderar en officiell kapitel i den amerikanska Wine Society, vin Society of Texas, Texas Tasters Guild och den gamla världen Wine Club. Dessutom webbplatsen houstonwine.com bibehåller en kalender med vin-relaterade händelser i staden och omgivande områden.

American Wine Society


Den Houston kapitel av den amerikanska Wine Society grundades 1999 och vanligtvis sammanträder i januari, mars, maj, juli, september och november. Enligt sin hemsida, kapitlets verksamhet omfattar vinprovningar, hästridning, pedagogiska föreläsningar och seminarier och vin middagar.

Vin Society of Texas


The Wine Society of Texas är en klubb tillägnad främjandet av Texas-tillverkade viner. Händelser inkluderar vin middagar och vinprovningar på Texas vingårdar, samt särskilda presentationer av Texas vinmakare och sommelierer. Den WST har flera kapitel, bland annat en Houston kapitel. Varje sponsrar sina egna evenemang och hjälper till med statewide vin fester och evenemang.

Texas Tasters Guild


Den Texas Tasters Guild är en informell klubb vinentusiaster i Houston-området. Medlemmar får nyheter och information om uppfyller-ups och händelser via e-post; gruppen arrangerar vinprovning och händelser oregelbunden basis snarare än att ha fasta möten.

Old World Wine Club


Den gamla världen Wine Club erbjuder två medlemsnivåer, tre flaskor i månaden och sex flaskor i månaden. Europeiska viner väljs av ägarna och skickas till medlemmarna med anteckningar om viner och föreslagna mat ligaspel. Butiken har också enstaka provningar och evenemang.