Fem stjärnor All Inclusive Resorts i Bahamas

Fem stjärnor All Inclusive Resorts i Bahamas

Bahamas, som ligger i Karibien, bara 50 miles från kusten i Florida, välkomnar miljontals turister varje år till sina mest populära öar. Dessa öar erbjuder en mängd olika boendealternativ för gäster i alla budgetar och familjestorlekar. De mest exklusiva boende är all inclusive resorts, som inkluderar alla måltider, alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, utväg verksamhet och flygplatsen transport i priset på rummet. Bland Bahamas "all-inclusive resorts, bara tre är femstjärniga egenskaper.

Club Med Columbus Isle


Den exklusiva Club Med Columbus Isle Resort ligger på Atlantkusten i mindre besökt Bahamas ön San Salvador. Denna avskilda resort erbjuder 236 deluxe och klubb nivå rum med utsikt över havet eller anläggningens trädgårdar. Resorten har tre gourmetrestauranger, flera barer och lounger, världsklass snorkling och dykning, segling, vindsurfing och gympa. Utflykter utanför orten och havet-sida massage är tillgängliga för en extra avgift. Roundtrip flygresor ingår i ett paket Club Med all inclusive semester.

Club Med Columbus Isle

Cockburn Town San Salvador Island

242-331-2000

clubmed.us

Sandals Emerald Bay


Den Sandals Emerald Bay Resort ligger på 500 hektar i Great Exuma, en av Out Islands i Bahamas. Den Sandals Emerald Bay Resort erbjuder 183 ocean-side sviter och villor --- alla med butler, flera pooler varav en med en brand grop i mitten, fem gourmetrestauranger och fem barer, en Greg Norman golfbana, 29.000-square -fots spa, marina och obegränsade mark- och vattensporter.

Sandals Emerald Bay

PB EX-29142

Great Exuma, Bahamas

242-336-6800

sandals.com

Sandals Royal Bahamas


Den Sandals Royal Bahamian Resort ligger i ett avskilt område i den populära ön Nassau. Anläggningen erbjuder en mängd olika boende, från standard garden view rum till strand sviter med butler. Resorten har sju pooler med vattenfall och sex bubbelpooler, 10 restauranger, och tillgång till sandaler Island, anläggningens privata reträtt tillgängliga endast med lanseringen, segelbåt eller kajak. Sandaler Island har en strand för avkoppling och snorkling och en annan strand för vattensporter. Sandals Royal Bahamas har fått namnet "Top Spa Resort" av Conde Nast Traveler magazine.

Sandals Royal Bahamas

PO Box 39-CB-13005

Cable Beach

Nassau, Bahamas

242-327-6400

sandals.com