Hur att köra med en Hip Flexor Injury

Hur att köra med en Hip Flexor Injury

En höftböjaren skada är en vanlig skada bland idrottare, särskilt om sport eller aktivitet de spelar innebär en hel del löpning. Denna skada orsakas oftast av akut trauma mot höften som drar höft flexor musklerna ur position. Höftböjaren skador orsakar ofta mycket smärta, vilket kan göra det svårt att delta i en fysisk aktivitet såsom löpning. Men med lite is och några stretching du kommer att vara igång på en kort tid.

Instruktioner


•  Besök din läkare för att avgöra att källan till din smärta är verkligen en höftböjaren skada. Din läkare kan föreslå att du inte kör några dagar tills din skada har läkt. Följ alltid råd från din läkare, eftersom underlåtenhet att göra detta kan resultera i ytterligare skada som kommer att begränsa din kör förmåga.

•  Applicera is förpackningar till området för att minska smärta. Före och efter en körning, tillämpa en kylklamp eller en påse frysta ärtor insvept i en tunn handduk till området för att hjälpa dig att hantera smärtan. Lämna inte kylklamp på din skada i mer än 20 minuter åt gången.

•  Grundligt värma upp innan du kör för att öka flexibiliteten i knäet området. Sträck höftböjarmuskelaturen genom att placera en fot på en stol och framåtlutad. Upprepa med motsatt fot.

•  Kör i en långsammare takt. Höftböjaren skador orsakas av explosiva rörelser, och köra i en långsammare takt tills din höft har läkt kommer att bidra till att minska smärta i området.

Tips och varningar


  • Höftböjaren skador kan återkommande om du inte fixa roten till problemet. Om du upplever kronisk höftböjaren skador, fokusera på rehabilitering musklerna i området och se till att du förbättrar deras övergripande flexibilitet för att förhindra skador.