Hur Ab Bälten fungerar?

Hur Ab Bälten fungerar?

Syfte med Ab Bälten


Syftet med elektriska ab bälten är att hålla muskeln aktiv så att den inte slösar bort. I detta sammanhang är de vanligtvis används för medicinska rehab situationer eller en "workout". Effektiviteten av den senare användningen har dock inte varit medicinskt eller vetenskapligt bevisat.

Ab Bälten i Rehab


Stimulering till magmusklerna kan vara till hjälp för patienter som kan behöva en längre säng viloperiod eller som vill restrengthen en efter skada muskeln. Eftersom ab bälte arbetar för att hålla musklerna aktiva, kan mage stannar stark nog så att personen inte kommer att ha svårt med regelbundna aktiviteter, såsom att sitta upp och gå (när hon är tillåtet att göra så). Genom att förhindra muskler från orörlighet, ligger den kvar i en anställningsbar tillstånd av att vara.

AB Bälten som Workout


Den ab bälte fungerar som en muskel entreprenör, vilket möjliggör definition skapas efter varje "träningspass". Storleken av denna definition, men bestäms av de framsteg som behövs göras i första hand. En person med liten eller ingen redan existerande buken styrka skulle se bättre resultat än en person som redan gör 100 crunches varje dag. I slutändan handlar det ab bältet mer som en toning anordning än en fettförbrännande verktyg.

The Mechanics of AB BältenNär fastspänd och påslagen börjar ab bältet att fysiskt puls. Vid denna punkt, är små impulser skickas från bandet själva på nerverna som styr mage, och därmed främja musklerna. Målet med detta arbete är att göra magmusklerna flex och släpp, medan simulera naturliga rörelser vanligen tagna under ansträngande träning. Den rekommenderade användnings för synliga resultat är fem gånger per vecka, för en halvtimme varje användning. Tyvärr har många hävdar att ab bälten är mycket ineffektiva.