Hur besöka Kennedy Space Center

Hur besöka Kennedy Space Center

Beläget i Cape Canaveral, Florida, är Kennedy Space Center hem till rymdfärjan startplattan och en NASA plats. Det finns en mängd olika saker att göra som kan ta allt från ett par timmar till en dag eller mer, beroende på din nivå av intresse. Den ligger ungefär en timme öster om Orlando och kan vara ett välkommet avbrott från att besöka nöjesparker.

Instruktioner


•  Ring (321) 449-4444 för att få mer information om den dag du vill delta eller så kan du gå online till turnén hemsida Kennedy Space Center (se Resurser).

•  Planera din rutt och restid. Också, möjliggöra Interstate backuper som kan hända ofta i Florida. Ta kartor eller en GPS-navigeringssystem för att hjälpa dig hitta runt. Tänk på närmare det blir att lansera tid för rymdfärjan, den mindre parkering och närhet som du kommer att ha så långt som startplattan är berörda. Några områden som normalt allmänhetens tillgång kommer att avspärrat.

•  Bestäm om du vill se en lansering. Schemat är noterat på deras hemsida, och du kan också anmäla dig ett nyhetsbrev. Du kommer att behöva vara runt på premiärdagen och vara flexibel med ditt schema, så många lanseringar avbryts.

•  Välj turnén du vill delta i. Det finns ett nära in turer och även historisk "Då och Nu" turer som gör att du kan visa Apollo. Den "Då och nu" tour fylls snabbt och reservationer rekommenderas. Kennedy Space Center Tour medföljer upptagande och låter dig se den internationella rymdstationen, Apollo och miljöövervakning Center.

•  Ta en titt på praktiska utställningar Kennedy Space Center har att erbjuda och gå över de olika däck och broar. Du kan komma i kontakt med verkliga rymd hårdvara, bitar av rymden och raketer. Detta är ett verkligt liv museum, med utställningar utrymmes alltid förändras. Det finns pedagogiska IMAX utrymme filmer i två teatrar för din bekvämlighet. Eller så kan du slå upp på klockan som räknar ner till nästa rymdfärjan lanseringen.

•  Överväg delta i en av de särskilda händelser, såsom Space & Flyguppvisning om du besöker Florida under den tiden. Kennedy Space Center är hem för många speciella utställningar och årliga evenemang. De erbjuder även ungdomar och andra utbildningsmöjligheter. Det finns många astronauter som gör utseenden på "Astronaut möter" på en regelbunden basis. Du kan också äta lunch med en astronaut, men dessa biljetter är begränsade och kräver avancerade reservationer.

•  Besök Rymdfärja Plaza i Kennedy Space Center och ställa dina ögon på en naturlig storlek rymdfärjan. Du kan också klättra ombord flygsimulatorn över vägen. Du kommer att vara fastspänd i och kommer att se hur det är att vara ombord på en rymdfärja lansering. Extra antagning krävs för detta.

•  Upplev Astronaut Utbildning som en familj, affärs grupp eller individ. Bond när du arbetar tillsammans för att planera och genomföra ett transferuppdrag. Program är ett par timmar, en dag eller några dagar, beroende på dina behov. Det finns begränsat antal platser tillgängliga och avancerade reservationer behövs. Du kan ringa (321) 449-4400 för att boka via telefon eller gå på webbplatsen listas i denna artikel för information och biljetter.

•  Strosa genom Rocket Garden och ta en gratis guidad tur dagligen fram 04:00 Här ser speciellt upplysta raketer i USA och andra länder. Du kan också klättra ombord för en stor fototillfälle och för att få en uppfattning om deras storlek.

Tips och varningar


  • Om du bor i närheten, köpa ett Årskort för att spara pengar på antagning.
  • Kombinera turer för att spara pengar på antagning. Ju mer du köper, desto mer sparar du på individuella biljettpriser.