Hur att dekorera Livsmedels Brickor

Garnering mat eller dekorera skivorna gör maten ser mer aptitlig. De garnering tar upp plats på brickan också, gör en liten mängd dyra livsmedel, såsom skaldjur, verkar mer generösa. Montera en bricka med räkor, hummer och krabba och dekorera med citronkorgar och ätbara blommor. De gröna bladgrönsaker kvitta de ljusa rosa och rött i den kokta skaldjur.

Instruktioner


•  Tvätta grönkål blad. Skär stjälkarna av. Klappa torrt med hushållspapper, ta bort så mycket vatten som möjligt. Sprid bladen över facket med volangkanter mot utsidan av facket och stjälkarna ändarna mot mitten av facket. Ingen folie bör kika igenom.

•  Skär av stjälken från kronärtskocka. Skär en bit från botten, så den håller upprätt, men gör inte segmentet för tjock. Skär tipsen utanför varje kronärtskocka blad. Gnid en citronskiva över varje skär för att hålla den från att missfärgas. Placera i en kastrull. Täck med vatten och koka tills kronärtskocka är mört. Uttåg de inre bladen och pressa bladen från centrum. Placera en tydlig glasskål i öppningen som du just gjorde i mitten av kronärtskocka. Fyll med cocktail sås. Sätt kronärtskocka i mitten av facket.

•  Separera bladen av vita endiv. Tvätta och skär sedan alla blad till samma längd vid stäven slutet. Torr.

•  Skär en tredjedel av toppen av av fyra citroner. Skär en mycket tunn skiva av var och en av de större ändarna, så det kommer inte vingla när den placeras på brickan. Gör "V" nedskärningar runt citron i svålen. Scoop ut citron massa. Kombinera 1 tsk citronsaft med en kopp gräddfil och en matsked hackad färsk dill. Fyll varje citron korg med denna dippsås. Placera en citron korg i varje hörn av facket.

•  Skiva varje kräftstjärtar i sex till åtta stycken. Sätt en bit av hummer svans kött i varje Friséesallat blad och plats talade hjul mode runt kronärtskocka. Ordna räkor ca 2 inches bort från ändarna av hummer fyllda endivesallad blad. Ordna krabba klorna i en cirkel 2 inches bort från räkor. Detta gör att det ser ut som det finns mer på brickan.

•  Skiva flera citroner i 1/4 tums rundor och sedan på mitten. Placera en rad av överlappande halvcitronskivor mellan varje cirkel av fisk och skaldjur.

•  Sätt färska ätbara blommor ovanpå citronhalv skivor, låta en del av citron syns igenom. Krasse är ett bra val. Deras ljusa färger av orange, gult och rött kontrast med havet livsmedel. Miniatyr rosor i gult och rosa skulle fungera lika bra.

Tips och varningar


  • Kontrast färg på garnering med färgen av maten på brickan. Till exempel kommer röda rosor på en bricka med skivade tomater inte upp, medan rosa rosor skulle.
  • Håll facket på is samtidigt som betjänar.
  • Mat som måste hållas varm, till exempel säger en pastarätt, bör inredas med objekt som inte påverkas av värme.