Billiga Att Res i januari

Billiga Att Res i januari

Januari tillhandahåller ett antal billiga resor alternativ för människor som vill komma undan utan att spendera mycket. Många människor undviker att resa i januari på grund av finansiella påfrestningar kvar från semestern. Andra väljer att resa i januari för att dra nytta av låga priser, fly kylan eller slå skidbackarna.

New York


New York City är vanligtvis dyrare än de flesta andra städer i USA Men om du vill besöka NYC och spara pengar, gå i januari. Hotel Priser och flyg priserna sjunka kraftigt den 2 januari, efter nyårsfirandet slut. Vädret är ofta brutalt kallt, vilket orsakar turism, och priserna, för att släppa. Strosa runt i staden och pop i butiker och restauranger för att värma upp. Ta en varm kaffe eller varm choklad för vägen för att hjälpa hålla värmen. Museum är alla öppna, som de flesta andra inomhus attraktioner. Om du gillar att shoppa, ta del av detaljhandelns efter semester försäljning för att spara ännu mer.

San Francisco


Vintern är den billigaste tiden att besöka San Francisco. Vädret blir kallt och det regnar ibland, och hotell och flygbolag släppa sina priser på San Francisco resor efter semestern. Mat och attraktion priserna förblir desamma, men eftersom hotellet och flygresor är oftast de dyraste objekt på din resebudget, kommer du att spara avsevärt om du reser till San Francisco i januari jämfört med juni. Medan vädret är kallt, är det inte för kallt att komma ut och utforska San Francisco. Strosa genom Mission District för lite shopping, och ta en promenad genom Golden Gate Park eller Delores Park för att njuta av vacker natur.

Washington DC


Januari speciellt början av januari, är en bra tid att besöka Washington DC om du funderar på att spara pengar. Kongressen är fortfarande ute på semester ledighet till mitten av januari, och skolor är inte sammanträder, så många invånare är inte i stan. Vädret kan bli kallt, men troligen inte lika kallt som NYC. Eftersom turismen är nere och staden är mindre trångt i januari, många hotell erbjuder rabatter och attraktiva priser. Spara ännu mer pengar genom att stanna på ett hotell som inte ligger i centrum; bo i utkanten av staden eller i närliggande Alexandria eller Georgetown. Du hittar mindre publik på sevärdheter som Washington DC: s nationella museer och monument. De körsbär blommar kommer inte att vara i blom, men du kommer fortfarande att kunna uppleva Washington DC historia utan att spendera nästan lika mycket som en resa under våren.