Kul Familjeaktiviteter i West Virginia

Kul Familjeaktiviteter i West Virginia

West Virginia blev den 35: e staten den 20 juni 1863, efter att den utträdde ur Virginia under inbördeskriget. Sedan dess har de 1,8 miljoner invånarna i Mountain State blivit mindre omtvistad och mer välkomnande av sina grannar och besökare. West Virginia, som gränsar fem stater, har en rad roliga familjeaktiviteter.

Camden Park


Camden Park har mer än 30 attraktioner och åkattraktioner. Nöjesparken talar tonåringar, liksom yngre barnen. Rides omfattar bergochdalbanor, radiobilar och en logg vattenränna. Den Kiddie Land området har nio åkattraktioner för barn 48 inches och under. Dessutom har parken minigolf, en video arcade och en paviljong som är värd konserter under juli och augusti. Camden Park, som är öppen från maj till oktober, är i den västra delen av staten, nära Kentucky och Ohio gränser.

Camden Park
5000 Waverly Road
Huntington, WV 25704-1000
304-429-4321
camdenpark.com

Barnmuseet i Ohio Valley


Barnmuseum i Ohio Valley hjälper barnen lär sig genom att presentera praktisk verksamhet. Föräldrar och farföräldrar uppmuntras att göra det en familjeutflykt genom att spela med sina barn på arenan. Utställningar är utformade för att hjälpa barnen lära sig färdigheter som förbereder dem för skolan. Verksamheten omfattar använder byggstenar, leka med dockor och gör tangram pussel. Museet ligger i norra delen av staten, nära Ohio och Pennsylvania gränser.

Barnmuseet i Ohio Valley
1000 Main St
Wheeling, WV 26003

304-214-5437
cmovkids.org/default.asp

Princeton Strålar


De Princeton Rays är Rookie-klassen farmarligabaseball lag för Tampa Bay Rays. De tävlar i Appalachian League. Laget spelar 34 hemmamatcher från juni till augusti. Familjer kommer att njuta av att se framtida stora leaguers på sin första professionella lag. De Rays "alumner inkluderar stora ligan stjärnor som Carl Crawford, Josh Hamilton och Wade Davis. Dessutom är Rays har kampanjer under hela säsongen, till exempel en gratis t-shirt natten och $ 1 upptagande natt med en biljett som erhållits från ett område Taco Bell. Barnen får också träffa lagets maskot-Roscoe, Drug Free Rooster-under spel. Princeton är i den södra delen av staten, nära Virginia gränsen.

Princeton Strålar
PO Box 5646
Princeton, WV 24740
304-487-2000
minorleaguebaseball.com/index.jsp?sid=t455