Taylormade r7 425 Specs

Taylormade R7 425 TP är en högpresterande drivrutin designad för seriösa spelare. Den R7 425 TP görs för att hjälpa dig att känna klubbens stabilitet när du svingar igenom ditt skott. Föraren finns i olika storlekar för att möta dina specifika behov. När den släpptes 2006, R7 425 TP hade ett pris på mer än $ 1000.

Loft, Lie och värdering


Samtliga R7 425 TP drivrutins modeller har en lögn av 59 grader. Föraren kommer i fyra olika versioner med olika loft: 7.5-, 8.5-, 9.5- och 10,5 graders loft klubbar. De 7.5- och 8.5-graders modeller är båda tillgängliga endast för högerhänta golfare. Chefen för klubben mäter 425 cc.

Sammansättning


Den R7 425 TP har en titan huvud och ansikte som skapas separat. Föraren har en Taylormade Fujikura skaft helt i grafit. Axeln finns med olika mängder flexibilitet beroende på hur du gillar dina bilder för att känna. De stela, starka och extra styva axlar alla har lite ge när du svingar igenom ditt skott. De mjuka och ledande versionerna har mycket mer flexibilitet, medan den vanliga versionen är en medelväg mellan de stela och böjliga axlar.

Viktfördelning


Den R7 425 TP väger 98 gram, och delar av vikt kan justeras för olika känns och bollreaktioner. Beroende på var vikten fördelas, kan du ändra din drivrutin för att slå bollen högre eller med olika nivåer av spinn. Du kan placera 12 olika patroner i olika delar av klubben. Dessa patroner är lätt att avlägsna utan hjälp av en expert.

Övriga funktioner


Den R7 425 TP föraren använder Taylormade teknik för att säkerställa bättre bilder när du misslyckas med att slå bollen rakt i mitten av ansiktet. Ansiktet har en öppen vinkel. Axeln är gjord för att känna sig stark även med de flexibla modeller. Avstånd härleds från hur axeln och huvudet arbetar tillsammans för att ge ett högt MOI, eller tröghetsmoment. Detta innebär att ansiktet på huvudet helst möter bollen vid den högsta hastigheten för din sving för extra avstånd.