St. Louis, hotell och villor

St. Louis, hotell och villor

St Louis erbjuder semesterfirare en häpnadsväckande mängd olika aktiviteter. Besök den ökända båge, fördjupa dig i den ännu blomstrande musikscen, eller hitta lite tid att koppla av. Att välja att hyra en privat hem eller villa är ett unikt sätt att njuta av denna fantastiska stad. Boende varierar från herrgårdar till grann hem. Oavsett om du tar en familjesemester eller söker efter en romantisk semester, St Louis lovar en minnesvärd vistelse.

Lake Sherwood


Detta charmiga tre sovrum, tre badrum lakefront hem vilar på 140 hektar stora sjön Sherwood. Koppla tittar på vattnet från den stora däck, eller släppa en linje från din egen brygga i välfyllda sjön. Huset har ett fullt utrustat kök, spelrum, stor TV och mediealternativ och tvättmöjligheter. Besökare har tillgång till en paddel båt och många andra aktiviteter som vandring, fågelskådning och tillgång till stranden. Downtown St. Louis och Missouri vinland ligger bara en kort bilresa bort. Rökning och husdjur är inte tillåtna, och stora partierna kommer inte att tolereras. Detta hem är tänkt att vara en avkopplande tillflyktsort för en familj eller en liten grupp av vänner.

Elves Manor Guest House


Besök alverna Manor Guest house för en unik St Louis upplevelse. Beläget i hjärtat av centrala West End hyresgäster befinner sig i hjärtat av en av St Louis 'mest intressanta stadsdelar. The Gateway Arch är en kort fyra miles away, och mycket av staden är lättillgänglig till fots, cykel eller kollektivtrafik. Huset har två sovrum, två badrum, och kan bekvämt sova upp till sex personer. Faciliteter inkluderar en badtunna, Internet, Wi-Fi, stora däck med grill och enkel parkering. På morgonen får gästerna också en läcker vegetarisk frukost, ekologiskt kaffe, och ett urval av ekologiska bakverk. Det finns inga husdjur eller rökning tillåten. Barn är välkomna.

Ultra Lyx Estate


Denna multimiljon hem erbjuder en unik möjlighet för dem som vill skämma bort. Ingen kostnad har sparats på denna nästan 5.000 kvadratmeter herrgård. Hem ligger på en privat trädbevuxen mycket, erbjuder också utsikt över Paradise Valley Golf Course. Vare skruvade upp framför en av de tre eldstäder, förbereder en måltid i gourmetkock kök, eller njuta av hemmabio rum, ser du att varje detalj har tenderat att. Placeringen ger enkel tillgång till centrala St Louis och Six Flags, men du kanske inte vill lämna. Andra funktioner inkluderar en bubbelpool i master bad, enorma fönster för underbara vyer, inhägnad en nästan ett tunnland bakgård, och privat parkering. Detta hus sover lätt upp till 14 personer. Rökning och husdjur är förbjudna.