The Best Oceanfront Hotell i Ogunquit, Maine

The Best Oceanfront Hotell i Ogunquit, Maine

I den lokala inhemska Abenakien språket, Ogunquit betyder "vacker plats vid havet", och ingen som har besökt denna charmiga Maine semesterort en annan uppfattning. Tre miles av vit sand längs stranden gör en vacker inramning för en mängd olika hotell.

Älska hummer


Uppflugen på en klippa intill Perkins Cove vattnet är svit Grand Hotel inriktat mot vuxna och tyst avkoppling, inklusive massage på rummet. Hotellets syster egendom, Pink Blossoms Resort, är platsen att gå för familjer med barn. Oavsett vilket hotell du väljer, kommer du att bara en vagn rida bort från mer än ett dussin restauranger som serverar hummer dras från de fällor som mycket morgonen.

Få dina fötter är våta


Vattnet varv nästan balkongerna i huvudbyggnaden på Sparhawk Oceanfront Resort, och alla rum vetter mot havet. Likaså Anchorage by the Sea har rum med havsutsikt - några med öppen spis - och en restaurang vid havet exklusiva. The Beachmere Inn är ett spretigt havet komplex på en grönskande gräsmatta, med en pub, bistro och sommar hummer bakar.

Go Old School


Byggt 1887, är den sista av de stora hotellen som en gång var mittpunkten i Ogunquit Colonial Inn. Även renoverade, har fortfarande kvar den sin viktorianska atmosfär och har två våningar med fina middagar med utsikt mot havet från varje bord.