Måltids Idéer för Sweet & Sour Köttbullar

Måltids Idéer för Sweet & Sour Köttbullar

Sötsur sås är en populär smak av asiatiska köket och är utsökt kombination med rikliga nötkött. Sötsur köttbullar är mångsidig och lämplig för en avslappnad måltid hemma eller för underhållande de viktigaste gästerna. Det finns många recept på köttbullar, har sötsur sås samma grundläggande smakprofil nästan överallt. Såsen används för nötkött, kyckling, fläsk, skaldjur och som dipp till eggrolls och många andra livsmedel.

Appetizer


När tjänstgjorde som förrätt, är söta och sura köttbullar rullade in antingen halv-oz. eller ett-uns. bollar och serveras varm, vanligtvis över ett skav skålen med en burk sterno placeras under för att värma den. Köttbullar serveras med andra bite storlek varm mat som bacon-inslaget räkor, smaksatta kycklingvingar och mini quiche. Deviled ägg, räkor cocktail och finger smörgåsar är exempel på kalla aptitretare som går bra med sötsur köttbullar. Förrätt gafflar eller volang tandpetare finns för att njuta av köttbullar.

Buffé


Bufféer ger en utmärkt plats för servering sötsur köttbullar och de håller sig väl i skavande rätter. Gästerna förväntas ta en del av ett antal olika artiklar och de söta och sura köttbullar äter bra med bara om någon annan typ av livsmedel. Även för mer kinkiga, sötsur köttbullar är ett bra alternativ eftersom de skarpa smaken tilltalar många människor. Köttbullar är oftast gjorda i en 2-oz. boll som ger gästerna möjlighet att få så många eller så få som de vill.

Asiatisk middag


Samtliga medlemmar av familjen - inklusive det yngsta barnet - njut av syrlig söt smak av sött och surt köttbullar. För en friskare måltid - använd 93 procent magert färsk köttfärs och kli flingor istället för ströbröd. Köttbullar är oftast gjorda i en 3-oz. boll och allmänt tjänat två till en gäst. Servera kokt brunt ris, edamame och snö ärter med och roti bröd. Roti bröd, tillgänglig från asiatiska butiker, är tillverkad av mald säd och kan fyllas med chili och lök eller kryddat grönsaker.