Fem-stjärniga hotell nära Tybee Island, Georgia

Fem-stjärniga hotell nära Tybee Island, Georgia

Tybee Island, som ligger på Georgia kusten, erbjuder möjligheter till strandaktiviteter och djuphavsfiske i Atlanten. Anläggningen Staden har också shopping, skaldjur restauranger och strand hotell. Resenärer som letar efter mer lyxigt boende kan hitta femstjärniga hotell i den närliggande staden Savannah, om en 30-minuters bilresa från Tybee Island. Denna ö är också nära Fort Pulaski, ett inbördeskrig webbplats.

Mansion on Forsyth Park


Mansion on Forsyth Park är en medlem av Five Star Alliance Hotel Group och är ca 30 minuter från Tybee Island. Detta hotell ligger i ett viktorianska eran hus och erbjuder gästerna tillgång till fritidsanläggningar på Forsyth Park, som inkluderar vandringsleder och rastplatser. På hotellet finns en utomhuspool med vattenfall, Poseidon Spa, en 24-timmars motionscentral och en på plats restaurang, 700 Drayton, som har en wiener balsal för dans. Restaurangen har även matlagningskurser. Var och en av de 126 rummen har särskiljnings möbler och konstverk, samt en platt-TV och trådlös telefon. Mansion on Forsyth Park har också ett konstgalleri med mer än 400 stycken.

Mansion on Forsyth Park
700 Drayton St.
Savannah 31401
888-213-3671
mansiononforsythpark.com

The Westin Savannah Harbor Golf Resort & Spa


Westin vetter Savannah River och handlar om en 30-minuters bilresa från Tybee Island. Detta hotell är en medlem av Five Star Alliance Hotel Group. Golfentusiaster som bor på Westin bör träffa tees på hotellets 18-håls golfbana, hem till PGA Championship Liberty Mutual Legends of Golf Tour. Westin ger också massage och ansiktsbehandlingar på Heavenly Spa, som röstades av Conde Nast som en av de "Top 100 Resort Spa i världen." Andra hotellet finns bröllopsfaciliteter och en fin restaurang, Aqua Star, som serverar frukost, lunch och middag. Rummen har 42-tum LCD-tv, egen balkong och tillgång till höghastighetsinternet. Husdjur är tillåtna att stanna en extra avgift, och alla rum är rökfria.

The Westin Savannah Harbor Golf Resort & Spa
1 Resort Dr.
Savannah, GA 31421
912-201-2000
westinsavannah.com

Catherine Ward House Inn


Catherine Ward House i Savannah är en 30-minuters bilresa från Tybee Island och har fått ett femstjärnigt betyg från Nile Guide. Detta hotell ligger i Savannah historiska distrikt och är i en 1880-talet viktorianska hem. Faciliteter inkluderar ett businesscenter med fax, gourmet frukost som utarbetats av personalen och tillgång till Wi-Fi i hela hotellet. Rökning är förbjuden i rummen och de allmänna utrymmena, men är tillåtet på det inn veranda. Nio rum är tillgängliga på Catherine Ward huvud- och vagn hus. Rummen har öppen spis, king size-eller queen size-sängar och satellit-tv. Några av rummen har ett bubbelbadkar. Husdjur får stanna i Jessicas rum och Hibernian rummet mot en extra avgift. Barn under 14 år är inte tillåtna.

Catherine Ward House Inn
118 E. Waldburg St.
Savannah 31401
800-327-4270
catherinewardhouseinn.com