London Hotell som tillåter rökning

London Hotell som tillåter rökning

Även om inte nästan så snabba att verkställa ett rökförbud, som har varit i USA, Storbritannien börjar sakta att förbjuda rökning i allmänna utrymmen. Hotellrummen är fortfarande anses privata och en hel del hotell, både stora och små, erbjuder gästerna ett urval av rökning eller icke-rökare. Vissa har till och med hela våningar reserverade för rökare.

Park Plaza Sherlock HolmesUndersök London, stirrar med ditt hotell på Baker Street.
I Marleybone, strax söder om Regents Park, Park Plaza Sherlock Holmes erbjuder både rökfria och rökare, alla med Wi-Fi, luftkonditionering, minibar och kabel-TV. Hotellets restaurang, Sherlocks Grill serverar ekologiska brittiska rätter, och Sherlock bar är öppen varje kväll för öl, vin och drinkar. Fans av den litterära detektiven kanske vill promenera ner på gatan för att besöka Sherlock Holmes museum på sin fiktiva adress 221b Baker Street. Som av 2010, rumspriser börjar på £ 99.

Park Plaza Sherlock Holmes London
108 Baker Street
W1U 6LJ, UK
(+44) 020 7958 5300
parkplaza.com/londonuk_sherlockholmes

London Bridge HotelThe London Bridge Hotel låter barn bor gratis.
Ett fyrstjärnigt hotell med både rökare och icke-rökare, erbjuder The London Bridge ett fitnesscenter, konferensrum, center för affärsresenärer, två trevliga restauranger och en bar. Trots sin gamla världen exteriör, har detta hotell alla moderna bekvämligheter, inklusive gratis Wi-Fi, satellit-TV, hårtork, te- och kaffekokare, minibar och rumsservice 24 timmar. Rum i 2010 började vid £ 95 och barn bor gratis, och de kommer säkert att njuta av en resa till den närliggande London Dungeon attraktion.

London Bridge Hotel
8-18 London Bridge Street
London SE1 9SG UK
(+44) 020 7855 2200
londonbridgehotel.com

The Athenaeum HotelThe Athenaeum erbjuder en formell eftermiddagste.
Även som London veers mot rökfria politik i allmänna utrymmen, är femstjärniga hotell fortfarande erbjuder rökfria rum och golv, och The Athenaeum i Mayfair är en av de mest lyxiga rökare i staden. Ett par formella doormen hälsar dig och concierge är redo att hjälpa dig med teaterbiljetter och turistattraktioner. Hotellet har en full service spa för massage, ansiktsbehandlingar och manikyr, och det stora träningspass rummet har den mest moderna utrustning. Den billigaste överlägsna rum börjar på £ 190 (2010) och har en plasma-TV, duntäcke och kuddar, gratis Wi-Fi och en dockningsstation för iPod. Tillsammans med en restaurang och whiskybar, erbjuder Athenaeum en fullständig hög te varje eftermiddag, med honung från bina i Regents park för att lägga till i din kopp.

The Athenaeum Hotel
116 Piccadilly
London W1J 7BJ, Storbritannien
(+44) 020 7499 3464
athenaeumhotel.com