RV Parks i Golden, BC

RV Parks i Golden, BC

Staden Golden, är British Columbia ligger i mitten av sex kanadensiska nationalparker. Området kring Golden kallas Horse Kicking land och är ett mecka för utomhusaktiviteter. Detta område är känt för sin fjäll livsstil och avspända attityd, vilket gör det mycket attraktivt för campare och turister. Som ett resultat, det finns ett antal RV parker i närområdet.

Golden Municipal Campground and RV Park


The Golden Municipal Campground and RV Park ligger nära centrum Golden vid Kicking Horse River. Campingen har 70 totalt husvagnsplatser, varav hälften har kraft uppkopplingar. Wi-Fi, på plats tvättstuga, badrum med dusch och en närbutik som också är välfylld med RV delar är några av de bekvämligheter Campingen erbjuder.

Golden Municipal Campground and RV Park
1407 9th Street South
Golden, BC
Kanada V0A 1H0
(250) 344-5412
goldenmunicipalcampground.com

Whispering Spruce Ground


Den Whispering Spruce Camping är den äldsta Camping i Golden. Camping är också den enda i Golden med full RV par (vatten, el och avlopp). Whispering Spruce har även gratis Wi-Fi, badrum med varma duschar, en närbutik och plats tvättstuga. Även parken känns som det är mycket avskild, det är faktiskt bara 2 km från staden Golden så kan du gå till restauranger, shopping och nöjen i staden.

Whispering Spruce Ground
1430 Golden View Road
Golden, BC
Kanada V0A1H1
(250) 344-6680
whisperingsprucecampground.com

Camper Haven RV Park


Den Camper Haven RV Park ligger bara några minuter från Glacier National Park och 28,5 km från Golden i Donald, British Columbia. Parken har över 100 pull-through 30 amp hookup RV webbplatser (vatten och el). Camper Haven har också stugor, tältplatser och Motell rum för uthyrning. Dessutom finns det badrum med dusch, en närbutik och plats tvättmöjligheter.

Campers Haven RV & Tent Park, Motel
2779 Dejordie Road
Donald, BC
Kanada V0A1H1
Kanada
(250) 340-8482
camperhavenrv.com