Stugor Nära Chattanooga, Tennessee

Stugor Nära Chattanooga, Tennessee

Beläget i Smoky Mountains, Chattanooga, Tennessee erbjuder ett brett utbud av populära aktiviteter för friluftsentusiaster och naturälskare. Besökare till området kan hitta lämpliga boende att tillgodose deras individuella behov och sportentusiaster kan hitta aktiviteter som fiske, båtliv, jakt, ridning, hängflygning, slangar, forsränning eller bara koppla av och njuta av naturen.

Välkommen Valley Village


Välkommen Valley Village Ligger på Ocoee River vid basen av Smoky Mountains och 45 minuter från Chattanooga, Tennessee, erbjuder äkta timmerstugor för uthyrning. Stugor varierar i storlek för att rymma 4-9 personer och alla stugor har ett badrum med dusch, fullt utrustat kök och tv med DVD / VCR-spelare, samt luftkonditionering, sängkläder och handdukar och central värme. De flesta stugor har en jacuzzi och alla har en öppen spis, med ved som levereras under vintermånaderna. Alla stugor är rökfria och husdjur är inte tillåtna. Lokal rekreation inkluderar slang, båtliv och forsränning på Ocoee River, plus mountainbike, vandring och ridning i Cherokee National Forest eller Chilhowee friluftsområde.

Välkommen Valley Village
867 Välkommen Valley Road
Benton, TN 37307
(423) 338-9499
welcomevalleyvillage.com

Best Holiday Trav-L-Park


En av de största camping i Chattanooga, Tennessee område, Best Holiday Trav-L-Park hyr även ut stugor och stugor. Stugorna är grundläggande med sängar eller kojer, men gör inkluderar el, värme, ett litet kylskåp och en vatten tapp. Stugor inkludera ytterligare bekvämligheter som dusch, ett litet kök med mikrovågsugn, begränsade köksredskap, kylskåp, kaffebryggare, elektrisk spis, luftkonditionering, värme, Wi-Fi och kabel-TV. Alla lägenheter inkluderar en grill och lägereld ringen. Rökning och husdjur är inte tillåtna. En livsmedelsbutik och en tvättstuga är på plats. Närliggande attraktioner inkluderar Lake Winnepesaukah Family Amusement Park och det största akvariet i världen, Tennessee Aquarium.

Best Holiday Trav-L-Park
1709 Mack Smith Road
Chattanooga, TN 37412
(706) 891-9766
chattacamp.com

Timber Tops Luxury Cabin Rentals


Beläget i bergen i Gatlinburg, Tennessee och omgiven av bergsryggar, Timber Tops Stuguthyrning erbjuder olika kabin stilar för att möta dina behov. Stugor varierar i storlek från en ett sovrum stuga till en 15-sovrum stuga. Smekmånad stugor och ingen rökning stugor finns också. Alla stugor har antingen inomhus uppvärmda pooler, badtunnor, jacuzzi, bastu eller spa tillgängliga. Andra bekvämligheter inkluderar spelrum, hemmabio system, Playstation, plasma-TV, tillgång till Internet, media rum och plysch inredning. Timmer Tops har utsikt över Smokey Mountain National Park, där det är vandring och bergsklättring och är nära till Dollywood för stjärnspäckade underhållning och spännande åkattraktioner.

Timber Tops Luxury Cabin Rentals
1440 Upper Middle Creek Road
Sevierville, TN 37876
(800) 295-0395
yourcabin.com