Skaffa ett äkthetsbevis för en fotbollhjälm

September 7

Skaffa ett äkthetsbevis för en fotbollhjälm

Värdet av sport minnes beror mycket på om det är autentiskt. Med funktionerna i teknik, fejka en signatur eller utrustning är inte så svårt. Därför är köparen klokt att söka ett äkthetsintyg från säljaren för att säkerställa att objekt, till exempel en fotbollshjälm, är faktiskt legitima och inte reproduktioner. Vissa fotboll hjälmar undertecknas av spelare, medan andra är helt enkelt "spel sliten."

Instruktioner


Fråga återförsäljaren


•  Fråga den återförsäljare som säljer fotbollshjälm för ett äkthetsintyg, om de inte har det, fråga varför de inte gör det, samt vad omständigheterna var runt erhålla fotbollshjälm. Övrig information såsom biljetter till en minnes show, får underskrift av andra spelare på samma team och en övergripande rykte ärliga handel bidra till att stödja påståendet.

•  Verifiera bilderna eller bilder återförsäljaren har att erbjuda. Många gånger en sportmemorabilia återförsäljare kommer att ha ett fotografi av när de erhållits själva hjälmen från spelaren. Titta och se om bilden matchar tidsperioden och tydligt skil säljaren och fotbollsspelare som bar hjälmen.

•  Bestäm om äkthetsintyg är attesterad av notarius publicus. Många sport memorabilia återförsäljare använder en notarius publicus för att intyga att de varor de säljer är i själva verket legitimt. De notarier tjäna som ett vittne till köp eller underskrift av fotbollsspelare s varor. Denna information registreras i den stat där transaktionen ägde rum.

•  Skaffa äkthetsintyget. Mellan rykte återförsäljaren, fotobevis och undertecknandet av en notarie, det finns en ganska bra insats som fotbolls hjälmen är som annonseras. Någon av dessa tre enheter bör kunna ge dig certifikatet per din förfrågan.

Memorabilia Specialist


•  Kontakta en MINNES specialist som specialiserat sig på fotbollen. De mäklare som köper, säljer och handel autentisera ofta varor på marknaden.

•  Skicka in fotbollshjälm för granskning. Den memorabilia specialist kommer att titta på saker som ålder av hjälmen, stilen, de material som används för att göra hjälmen och även fotografier av den potentiella fotbollshjälm i aktion för att avgöra om det är verkligt.

•  Be om ett äkthetsintyg. Huruvida hjälmen undertecknas eller har enbart använts i ett spel, kommer sportmemorabilia autentiseraren antingen verifiera eller förneka legitimitet hjälmen. Om det är berättigat, be om deras ord på papper i form av ett äkthetsintyg.


© 2018 logicalebiz.com | Contact us: webmaster# logicalebiz.com