5-stjärniga all inclusive-Resorts i Dominikanska republiken

5-stjärniga all inclusive-Resorts i Dominikanska republiken

Den korta flygningen från de flesta av östra USA och vackra stränder gör Dominikanska republiken en populär turistort. Det finns många 5-stjärniga all inclusive resorts, som erbjuder olika paket som passar dina behov. Dessa orter erbjuder sporter, sightseeingturer och tre måltider om dagen, bland andra tjänster. Många av dem erbjuder även flygpaket och flygplatstransfer, gör din semester mycket lättare att planera.

Barcelo Bavaro Palace


Detta vänliga all inclusive-familjen erbjuder 558 rum och nästan två miles från stränder. Det är mindre än 15 miles från Punta Cana flygplats, vilket gör det bekvämt för resenärer. Anläggningens all inclusive service inkluderar tre måltider om dagen i någon av 12 restauranger, badlakan och fåtöljer, underhållningsprogram, tas i dansklubbar, inklusive drycker, drycker och snacks vid poolbarer. Det finns många idrottsaktiviteter på plats, bland annat golf, tennis, vindsurfing, kajakpaddling och segling. Dessutom finns det på plats barnpassning och en barnklubb för att underhålla dina barn.

Barcelo Bavaro Palace

Punta Cana PO Box 3177

Punta Cana, Dominikanska republiken

809-686-5859

bavaropalace.com

Hotel Riu Palace Macao


Denna utväg riktar sig till familjer, med gratis dagliga underhållningsprogram för barn och vuxna på anläggningens amfiteater, livemusik och en nattklubb. Det finns en stor pool och utomhusjacuzzi för vuxna och en separat pool för barn. För matställen finns det fyra temarestauranger och fyra barer som finns inom området. Sport inkluderar tennis, vattensporter och en golfbana med 18 hål i närheten. Alla rum på detta 356-rums resort har balkong, dessutom hotellet har sviter och Jacuzzi rum.

Hotel Riu Palace Macao

Playa Arena Gorda

Punta Cana, Dominikanska republiken

809-221-7171

riu.com

Paradisus Palma Real


En av de största orterna i Bavaro Beach, har detta hotell med all inclusive 554 sviter samt strandnära villor och presidentsviter separat från det största hotellet. Varje rum har en bubbelpool och privat terrass eller balkong. Familjen concierge ger familjer med heldagsbarnaktiviteter, walkie-talkies för kommunikation, eko-turer och workshops, samt tillgång till ungen zon som har en liten vattenpark. Sju restauranger och nio barer erbjuder ett brett utbud av matställen, och det finns också tre snackbarer och grillar i hela orten. Aktiviteter som erbjuds inkluderar golf, tennis, dykning, ridning, dans, måleri och fotografi lektioner och vinprovningar.

Paradisus Palma Real

Bavaro Beach

Higüey, Dominikanska republiken

888-741-5600

paradisuspalmareal.com