Hur man gör kyckling Stew Av Överblivna Chicken

Hur man gör kyckling Stew Av Överblivna Chicken

Överbliven kyckling ofta reserverad för improviserad småätande, eller köttet strimlas och förvandlas till smörgåsfyllning eller kalla sallader. Om du vill ha en förändring, sätta överblivna kyckling till god användning och införliva en mängd olika hälso grönsaker och ditt val av salta kryddor för att skapa en rejäl gryta. Använd mörkt eller ljust kött eller en kombination av båda. För en enkel och tillfredsställande måltid, servera kyckling gryta med en limpa varmt, färskt bröd.

Instruktioner


•  Hacka eller riva överblivna kycklingen i små bitar. Ställ kycklingen åt sidan medan du förbereder gryta.

•  Slå en brännare på medelstora och smälta en liten mängd smör eller olja i en stor kastrull. Lägg ditt val av hackade grönsaker, såsom purjolök, lök, morötter, selleri och potatis, i grytan och fräs grönsakerna tills de är mjuka.

•  Placera allrengöringsmedel mjöl i en skål, sedan sakta vispa i kycklingbuljong eller lager. Använd ca 1/4 kopp mjöl och 1 burk kycklingbuljong. Du kan också blanda mjöl och buljong i en burk med ett tätt lock. Skaka det tills blandningen är klumpfri, rör sedan gradvis in grönsakerna.

•  Tillsätt mjölk, vrid sedan värmen till medelhög och rör hela tiden tills blandningen är tjock och klädstil. Rör i salt och peppar och ditt val av färska eller torkade örter som timjan, salvia, persilja eller basilika. Rör kycklingen i grytan.

•  Rör i ytterligare buljong om grytan är för tjock. Man kan också blanda in en liten mängd vitt vin. Vrid brännaren medium-låg och koka blandningen i 2 eller 3 minuter, rör om ofta, för att blanda smakerna.

•  Slev grytan till servering skålar, sedan garnera grytan med nymalen svartpeppar eller färsk persilja kvistar. Servera grytan rykande het.