Djurvänligt hotell i Ogunquit, Maine

Djurvänligt hotell i Ogunquit, Maine

Ogunquit, Maine, är en strand gemenskap med 3 miles av vita sandstränder och massor av restauranger, shopping och aktiviteter. Flera husdjursvänlig hotell finns i denna populära semesterort så att du kan komma undan året runt utan att behöva oroa sig för att lämna ditt husdjur bakom. Vissa hotell har restriktioner för sällskapsdjur storlek och vissa kräver en nattlig avgift för husdjur.

The Cliff House Resort


The Cliff House Resort är en oceanside resort och spa som gör att hundar av alla storlekar och är mycket tillmötesgående till husdjur. Hotellet erbjuder sällskapsdjur behandlas, sällskapsdjur sängar och mat och vatten rätter. Ett sällskapsdjur massage är ännu tillgängligt. Spa-behandlingar för djurägare inkluderar ansiktsbehandlingar, massage, kroppsinpackningar och nagelbehandlingar. Matställen inkluderar en på plats matsal som serverar frukost och middag och en på plats ocean terrass som serverar lunch och middag. Båda restaurangmenyer innehålla massor av färska skaldjur alternativ såsom hummer och hälleflundra. The Cliff House Resort har ett fitnesscenter med löpband, elliptiska maskiner och styrketräning, klasser som yoga och en inomhuspool. Sällskapsdjur avgiften är $ 25 per natt, och med oktober 2010.

The Cliff House Resort

PO Box 2274 Shore Road

Ogunquit, ME 03907

207-361-1000

cliffhouse.com

Belm House Vacation Boende


Belm House Vacation boende är en kort promenad till stranden, restauranger och barer och shopping. Restauranger inkluderar 98 Provence, en fransk bistro; Angelinas Ristorante och Vinbar featuring äkta italiensk mat; och Chowders, en populär fiskrestaurang. Lokal shopping finns på Docks Square Clothiers, med kläder och smycken och On The Main, med Ogunquit souvenirer, kort och stationärt och böcker. De semester enheter, som är studio och tvårumslägenheter har fullt utrustade kök och sover 03:58 gäster. Husdjur av alla storlekar är välkomna och det finns ingen avgift för husdjur. En vanlig bakgård området är tillgänglig så husdjur kan springa fritt utanför. En badtunna och gemensam grill finns också tillgängliga för gästerna att använda under vistelsen.

Belm House Vacation Boende

33 Belm Lane

Ogunquit, ME 03907

207-641-2637

belmhouse.com

Footbridge Beach Motel


Den Footbridge Beach Motel har 19 husdjursvänlig enheter med en uppvärmd utomhuspool, soldäck och rastplats med grill. Motellet kräver en liten avgift för husdjur. Den Footbridge Beach Motel är en kort promenad till Footbridge Beach och mindre än 1 km från Ogunquit Village, som har shopping, restauranger och barer. Restaurang inkluderar Fishermans Catch, en informell middag familjevänliga fiskrestaurang, Katies på Shore Road, en restaurang med klassisk amerikansk biljettpris och The Old Village Inn, en krog-liknande restaurang som serverar skaldjur, biff och kyckling. Shopping destinationer inkluderar Abacus, som har konst, inredning och souvenirer, Celtic Treasures, som rymmer smycken, keramik och kläder och Out of the Blue, som bär marina souvenirer och smycken.

Footbridge Beach Motel

668 Main St.

Ogunquit, ME 03907

207-646-2796

footbridgemotel.com