Hur Cook Prime Rib Au Jus

Hur Cook Prime Rib Au Jus

Förbereda främsta rib au jus är enkelt, och bör vara en smärtfri process så länge du kommer ihåg att följa varje steg noggrant. Mycket behövs lite krydda för prime rib au jus eftersom smaker sig som det kockar. Komma ihåg att låta steken sitta innan du skär också tillför smak till skålen. Det kommer att torka ut och inte vara så smakrik om det skärs för tidigt.

Instruktioner


•  Placera en upptinad stående nötkött revben grilla i stekpannan. De revbenen kommer att hålla upp det så behövs ingen rack för att hålla det fastnar i botten. Blanda salt och peppar tillsammans i en liten skål, med hjälp av dina fingertoppar för att blanda smaksättning. Ställ skålen åt sidan.

•  Pensla hela nötkött revben grillat med mjukt smör. Varje ribba på steken bör omfattas. Smöret kommer att hjälpa salt och peppar pinne, vilket tillför smak och en hjälper till att hålla i de saftiga naturliga smaker av steken. Gnid in blandningen av salt och peppar över varje ribba område, beläggning den helt.

•  Sear i ugnen på 425 grader F under 20 minuter. Detta kommer att täta i den naturliga safter av köttet och ger även utsidan av grillat en mörk färg. Efter 20 minuter är upp, Sänk värmen till 325 grader F. Roast i ca 15 minuter per pund. Använd den digitala termometern för att få en avläsning av hur väl ribban är kokta. För sällsynta rib roast, ta ut ur ugnen när temperaturen läser 110 grader F, medellång sällsynta när den läser 120 grader F och medel 130 grader C.

•  Placera den kokta främsta rib grillat på ett fat för att vila i minst en halvtimme. Täck fatet löst med aluminiumfolie för att hålla värmen och juice i köttet. Medan den främsta rib grillat vilar, gör au jus sås att servera med ribb steken.

Au Jus


•  Häll av alla fett späck från stekpannan utom 2 msk. Placera detta på spisen i en 2-qt. kruka. Blanda i 2 msk. mjöl medan på medelvärme i 5 minuter. Detta kommer att bilda en tjock bas kallas roux. Lägg 1 qt. av nötkött buljong till detta medan vispa blandningen. Skrapa upp någon och alla karamelliserad nötkött späck med vispen.

•  Koka på hög värme i 10 minuter, låter det minska och tjockna. Au jus är en tunn sås och kommer inte förtjockas som sås. När såsen tillagas till önskad tjocklek, häll i en sås skål.

•  Servera på toppen av varje bit av främsta rib au jus. Sås kan också serveras som en sås eller det kan serveras i små skålar som används för doppning.

Tips och varningar


  • Kom ihåg att använda den digitala termometern att laga steken till önskad doneness!
  • Kom ihåg att stänga ner värmen efter brännande!