Om elliptiska Träningsmaskiner

Elliptiska träningsmaskiner är skonsamma aerob träningsmaskiner som finns i de flesta kommersiella gym. Elliptiska träningsmaskiner finns även i en mängd olika storlekar och med en massa tillval för hemmabruk. En elliptisk tränare ger en komplett helkroppsträning, föra armar, ben och kärna i övningen. Kombinerat med styrketräning, kan en elliptisk maskin fungera som en komplett workout alternativ.

Resistens


Välj en elliptisk tränare som har justerbara motstånds inställningar för att öka muskel produktionen.

Vikt


Elliptiska tränare är idealiska viktminskning träningsmaskiner, eftersom de innehåller mer muskler än de flesta andra delar av träningsutrustning.

Leder


Använd Ellipstränare om du upplever ledvärk eller återhämtar sig från en ledskada. Dina fötter aldrig lämna trampdynorna, minska påverkan på ömtåliga knä, höft och fotleder.

Cardio


Ta emot en grundlig kardiovaskulär träning genom att upprätthålla en jämn takt på en elliptisk maskin.

Datorer


Många elliptiska träningsmaskiner levereras med inbyggda datorer som kan ställa en träning för olika fitness nivåer och rekordtid, brända kalorier och puls.

Plats


Hitta en elliptisk träningsmaskin som passar i ditt utrymme. Leta efter en fällbara elliptisk maskin om utrymmet inte är tillgänglig för att lämna den utrustning som inrättats i alla lägen.