Hur man gör vinframställning Kits

October 9

Hur man gör vinframställning Kits

Många människor njuta av att göra sitt eget vin. Inte bara kan det vara billigare än att köpa vin, det ger dig möjlighet att experimentera med smakkombinationer. Plus, som producerar en bra, hemgjorda vin ger dig det perfekta objektet för gåvor och gör en personlig Förutom potlucks och fester.
Vinframställning kit är ett enkelt och pedagogiskt sätt att börja göra vin, men erfarna beslutsfattare kan lära sig mycket av vinsatser, liksom. Skapa din hemgjorda vin-making kit som presenter till vänner och familj som är intresserade av processen, eller helt enkelt som praktiska kit för din egen framtida användning.

Instruktioner


•  Rengör alla verktyg som går in ditt vin kit med kokande vatten. Snurra vattnet runt i varje behållare och häll den över varje mindre objekt. Torka dem med luddfria handdukar och sätta dem i en ren, dammfri plats. Rengör insidan av en plastlåda med kokande vatten. Använd en giftfri rengöringsmedel för trä.

•  Använd en bit kartong och några färgade pennor för att skriva instruktioner för hur man använder allt, särskilt om Gifting satsen till en nybörjare. Om du använder det själv, det fortfarande kan vara bra att göra anteckningar för att lagra med satsen.

•  Linda glaskannan och dunkar i rena tyg rester; bomull fungerar bäst eftersom den är fri från kemikalier och ludd. Om att göra detta som en gåva, välj roliga, ljusa mönster av tyg; Om inte, välj vad du vill. Täck bitarna helt, knyta tyget stängde vid mynningarna.

•  Linda in hink i kvarleva tyg, trycka tyget på insidan och botten av tyget så insidan är fortfarande fri för förvaring föremål. Linda mätning koppar, sked, luftsluss, hävert, sked, hydrometer och vin tjuv mer kvarleva tyg och ställa dem försiktigt in i skopan.

•  Placera damejeanner, gallon jug och fyllda hink i boxen, ordna dem så allt är tätt men lätt att ta bort igen. Placera en påse socker, kan saft eller saftkoncentrat och några paket av hemförhållanden jäst in i lådan, antingen i hinken eller bredvid de andra objekten.

Tips och varningar


  • Du kan bara glida en påse vanligt socker i satsen, men du kanske vill hälla lite i ett glas eller plastburk för att förhindra kristallisering. Och i stället för att använda livsmedelsbutik juice eller koncentrat, kan du få saft eller koncentrat speciellt för vin på de flesta vingårdar och vinbutiker.

© 2018 logicalebiz.com | Contact us: webmaster# logicalebiz.com