Belgisk Grip storlek för Fäktning

Belgisk Grip storlek för Fäktning

Fäktning är en sport med en lång historisk tradition. Dess praktik kräver skicklighet, noggrannhet och precision. Belgiska grepp är några av de mest populära grepp som används av ivrig fäktare och kommer i en mängd olika storlekar.

Storlekar och typer


Belgiska grepp kan komma i en mängd olika storlekar för att passa den handstorlek av idrottsman. De ofta kan vara märkt helt enkelt små, medelstora och stora. Crafting av greppen tar även hänsyn till skicklighet hos användaren, vilket ger både höger- och vänsterhänta modeller. Generellt sett, belgiska grepp kan betraktas en av de pistol grepp, på grund av det sätt på vilket deras former likna handtaget på pistolen.

Montering av Grip


När du letar efter en belgisk grepp, eller någon annan för den delen, bör betraktas som en rad kriterier. För korrekt prestanda, måste du göra vissa mätningar av tummen position och dess relation till vakten. Även särskilda omständigheter tillämpas på ett pistolgrepp, vilket kräver tillräckligt utrymme mellan grepp och handen. Professionella coacher hjälper dig att avgöra det bästa alternativet för din fysiska smink och aktuell kompetensnivå.

Användning


För konkurrenskraftiga fäktare, är den belgiska grepp en av de mest använda stilar. En annan vanligt förekommande konkurrens handtag är Visconti. För nybörjare, men presenterar belgiska greppet vanligtvis en mindre attraktivt alternativ eftersom det är svårare att utveckla de grundläggande kunskaper som behövs. Den franska greppet vanligtvis rekommenderas för nya elever.