Hur man gör en Spin i luften medan Kiteboarding

Hur man gör en Spin i luften medan Kiteboarding

Kite är en vattensport, som utnyttjar en specialiserad vatten bräda med mul bindningar, och en drake som användaren håller i, för att framdrivas av vinden. Variabiliteten av draken i vinden innebär att om användaren styr korrekt och har kontroll över draken, är det möjligt att göra några roliga och extrema trick utöver vad som är möjligt i andra liknande vattensporter. Att göra en spin i luften medan kiteboarding är en grundläggande för mellan trick som du bör behärska innan expandera till fler tricks.

Instruktioner


•  Montera din kiteboard och hoppa i vattnet. Se till att du har tillräckligt med vind för att tillräckligt plocka upp draken och att du kan styra din drake väl.

•  Närma en våg på en rimlig hastighet och flytta din drake upp i en vinkel strax innan du trycker på läppen av vågen. Till exempel, hoppa som vanligt i vågförhållanden och låta dynamiken i vågen för att driva dig uppåt.

•  Placera din anläggning press på din främre hand medan i luften. Starta och underhålla spin genom att titta i den riktning du vill snurra. Resten av kroppen kommer att följa ditt huvud. Snurra så lite som en gång eller mer än tre gånger, beroende på din skicklighet och hopphöjd du har fått.

•  Titta i motsatt riktning på din spinn för att stoppa spinnrörelsen. Var beredd på att landa när du gör detta eftersom du inte kommer att ha mycket tid mellan att upphöra att snurra och slå i vattnet.

•  Landa din spinn som du skulle landa en grundläggande hopp. Titta ner där du vill landa, placera din kropp och styrelse i vertikal inriktning medvind, och förvandla din drake som behövs för styrningen. Förläng benen medan i vertikalt läge, men böjer på knäna för att spänna för påverkan för att förhindra skador.

Tips och varningar


  • Vid växling ditt håll trycket till din främre handen direkt före en spin, kan du ta din rygg handen helt utanför baren och kombinera din snurra med en back grab när du har övat.