Hotell i Ogunquit, Maine

Hotell i Ogunquit, Maine

Ogunquit är en sydlig kustby som ligger i York County, Maine, mellan städerna Wells och York. Byn ligger bara några minuter från några av områdets attraktioner, inklusive Yorks Wild Kingdom, Ogunquit Playhouse, Kittery Outlet Gallerior, Fort Foster och flera olika platser stranden. Dessutom besökare till området har ett brett utbud av restauranger, boende, butiker och aktiviteter shoppa att välja på när du bor i Ogunquit.

The Grand Hotel


The Grand Hotel, som ligger på Shore Road i Ogunquit, erbjuder ett brett utbud av hotellsviter för alla plånböcker. Alla sviter inkluderar en bar, ett kylskåp, ett badrum, två tv med dvd och video-spelare, en direkttelefon, gratis wi-fi och privata balkonger. Hotellet erbjuder också särskilda våren och hösten rums paket. Skattesatserna på Grand Hotel varierar beroende på vilken tid på året som du bokar ett rum.

The Grand Hotel

276 Shore Road

Ogunquit, ME 03907

800-806-1231

thegrandhotel.com

Gorges Grant Hotel


Den Gorges Grant Hotel ligger inom gångavstånd från stranden och de olika affärer och restauranger som ligger i byn. Rummen på hotellet har enkelsängar, king size-sängar eller två queen-size sängar, samt bekvämligheter som inkluderar gratis trådlöst internet, fjärrkontroll kabel-tv med HBO, enskilda klimat kontroller, ett kylskåp och en kaffebryggare. Gäster på hotellet har också tillgång till hotellets restaurang, Raspberri s. Dessutom har hotellet en tvättomaten anläggning, en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi och fitnesscenter. Rumspriserna varierar beroende på vilken tid på året och antalet gäster som bor i ditt rum. Sommarmånaderna är oftast dyrare.

Gorges Grant Hotel

449 Main St.

Ogunquit, Maine 03907-2240

800-646-5001

ogunquit.com/gorgesgrant

The Milestone


Milestone är ett AAA tre diamant fastighet med rum som har antingen två dubbelsängar, en queen-size eller en king size-säng. Den Milestone faciliteter inkluderar en färg-TV med kabel, en kaffebryggare, värme och luftkonditionering kontroller, gratis trådlöst internet och en kontinental frukost. Rumspriserna på Milestone varierar beroende på vilken tid på året och storleken på sängen i rummet som du bokar.

The Milestone

687 Main St.

Ogunquit, Maine 03907

800-646-6453

ogunquit.com/milestone