Floyd, Hotell Virginia området

April 3

Floyd, Hotell Virginia området

Floyd är en relativt liten stad i Virginia som är hem till levande musik och vingårdar och är lättillgängligt utanför Blue Ridge Parkway. Centrum för Floyd har många shoppingmöjligheter, inklusive Floyd Country Store, som är en gammaldags lanthandel. Andra lokala platser av intresse inkluderar Mabry Mill och Chateau Morisette och Villa Appalachia vingårdar.

Hotel Floyd


Hotel Floyd har platt-tv i varje rum och erbjuder sina gäster trådlös höghastighetsanslutning till Internet i hela hotellet. Kostnadsfri färskmalet kaffe finns i rummen dagligen. Hotellet använder miljövänliga tvål och rengöringsmedel. Gästerna kan begära en DVD-spelare från receptionen. Sviterna har både en mikrovågsugn och ett kylskåp. Lokala målningar, skulpturer och fotografier används som inredning i hela rum och allmänna utrymmen på Hotel Floyd.

Hotel Floyd
120 Wilson Street
Floyd, VA 24091
540-745-6080
Hotelfloyd.com

Miracle Farm Bed & Breakfast


Miracle Farm Bed & Breakfast erbjuder sina gäster en frukost som serveras med färska råvaror dagligen. De använder ekologiska råvaror som produceras på deras gård. Miracle Farm har en lägereld cirkel nära floden, som är fyllt med öring för fiske. Miracle Farm har fyra rum inklusive Farm, Creekside Rustik, Creekside Cottage och Riverview Cabin. Rökning är tillåten i rummen.

The Farmhouse har en queen size-säng, vardagsrum med full soffa, komplett kök, badrum med separat dusch och badkar, vindsrum med två enkelsängar, öppen spis och braskamin. Den Creekside Rustic är en ett sovrum stuga som har en queen sized- säng, vardagsrum med bäddsoffa, fullt utrustat kök och badrum och ett fönster från golv till tak som ger en bild av strömmen. Den Creekside Cottage är en en-rums stuga med en queen size-säng, fullt utrustat kök och badrum och en stor täckt veranda med franska dörrar. Riverview Cabin är ett rum med en queen size-säng, pentry, braskamin och en balkong med utsikt över floden.

Miracle Farm Bed & Breakfast
179 Ida Rose Lane
Floyd, VA 24091
540-789-2214
Miraclefarmbnb.com

Tuggle Gap Motel & Restaurant


Tuggle s Gasp är både ett Motell och en restaurang som ligger i Floyd, Virginia. Byggnaden uppfördes ursprungligen 1938 och var det första hotellet som någonsin byggts i Floyd strax efter Blue Ridge Parkway fördes. Restaurangen på motell serverar frukost, lunch och middag. Levande underhållning spelar på hotellet på helgerna. Husdjur är tillåtna att bo på motellet om gästerna betalar en liten avgift.

Tuggle Gap Motel & Restaurant
Blue Ridge Parkway
Mile Post 165,2
Floyd, VA 24091
540-745-3402
Tugglesgap.biz


© 2018 logicalebiz.com | Contact us: webmaster# logicalebiz.com