Hur Bestäm När du ska ta en droppe i Golf

April 10

Att golfslag du bara trycka var hemskt. Om du ens kan hitta din boll, är chansen att det är i vattnet, out of bounds eller bakom ett stort träd. Du kanske undrar om det är acceptabelt att ta en droppe. Det finns många vanliga situationer och orsaker till att ta en droppe under din nästa golf match.

Instruktioner


•  Ta en droppe om din boll landar i ett vattenhinder och du kan inte slå den lätt. Röda eller gula stakes eller linjer utse vattenhinder, även om sådana markörer är förmodligen onödigt, eftersom dammar, bäckar och sjöar är oftast ganska synliga. Det är tillåtet att slå bollen ur ett vattenhinder, om en sådan bedrift är möjlig. Detta är dock vanligtvis svårt och kontraproduktiv.

•  Märk styrkort med ett extra slag om din bollen går utanför gränserna. Vita stakes eller linjer betecknar gränser på golfbanor. Om din boll går out of bounds, kräver denna droppe situation som du återvänder till platsen för din ursprungliga sköt och träffade bollen igen.

•  Tänk dig en droppe om din boll landar i ett sådant område där slå bollen är omöjligt eller skulle allvarligt skada dina klubbor. Exempel på detta är när bollen landar mellan två stora stenar eller på baksidan av en förbipasserande golfbil.

•  Lägg annat stroke till din styrkort om du förlorar din boll. En droppe kan vara nödvändigt om du helt enkelt glömma bort din boll eller så kan du inte hitta exakt var den landade. Detta kan inträffa i områden med extremt hög grov, buskig vegetation eller svampig, lerig jord.

•  Använd en droppe om din boll landar på en vagn väg om sökvägen är gjord av cement, tjära, plankor, grus eller flis (sand och smuts vägar gäller inte). Du kan släppa bollen utan plikt inom en klubblängd från banan så länge du inte flyttar någon närmare hålet.


© 2018 logicalebiz.com | Contact us: webmaster# logicalebiz.com